×

Σφάλμα

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but articles/2015-2016/Filiki_anametrisi_me_Panathinaiko/Gallery/Part_1 is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.
[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but articles/2015-2016/Filiki_anametrisi_me_Panathinaiko/Gallery/Part_2 is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.
[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but articles/2015-2016/Filiki_anametrisi_me_Panathinaiko/Gallery/Part_3 is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 13/2/2016 στο ΔΑΚ Γλυφάδας η φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα του Παναθηναϊκού με την ομάδα του Σχολείου μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των παικτών των δύο ομάδων, τους οποίους υποδέχτηκαν στο κέντρο του γηπέδου μικροί μαθητές μας. Στο ημίχρονο παρουσίασε ένα εξαιρετικό χορευτικό πρόγραμμα ομάδα μαθητών του Σχολείου μας και ακολούθησε βράβευση  του προπονητή του Παναθηναϊκού, κ. Παπαδόπουλου Κωνσταντίνου και του παίκτη του Παναθηναϊκού και πρωταθλητή Ευρώπης, Λούντζη Μιχάλη. Το βραβείο στον πρώτο απένειμε ο κ. Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος και στον δεύτερο ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Πιλάβιος Σοφοκλής.

Φυσικά ηττηθήκαμε (για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 87-39) από την ομάδα του Παναθηναϊκού, η οποία είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος και μάλιστα αήττητη ως τώρα. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Γενικός Διευθυντής του Σχολείου μας, κ. Γιαννόπουλος Χαράλαμπος απένειμε μετάλλια σε όλους τους παίκτες και αναμνηστικά κύπελλά στις δύο ομάδες.

Την εκδήλωση άνοιξε φιλικός αγώνας μαθητών της Ε’ και Στ’ τάξης του Δημοτικού μας με ομάδα αντίστοιχης ηλικίας του Σωματείου «Γλυφάδα», στην οποία είχαμε εκπροσώπηση και από δικούς μας μαθητές. Η λήξη της αναμέτρησης μας βρήκε νικητές.

Η αυλαία έπεσε με μουσικό πρόγραμμα από τον τραγουδιστή Κυριάκο Domi και με φιλική αναμέτρηση δύο δωδεκάλεπτων της ομάδας μας με την ομάδα της «Κιβωτού».

Άλλωστε, ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου», η οποία μας ευχαρίστησε θερμά για την πρωτοβουλία και αρωγή μας, τόσο σε χρήματα όσο και σε είδη πρώτης ανάγκης.

Ευχαριστούμε τις μαθήτριές μας, Ελίνα Βαξεβανίδη και Στεφανία Μήτσανα που αποθανάτισαν με το φωτογραφικό τους φακό όλες τις όμορφες στιγμές. Τέλος, δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς που με τη μαζική σας παρουσία συμβάλατε στην επιτυχία του εγχειρήματος.

{gallery}articles/2015-2016/Filiki_anametrisi_me_Panathinaiko/Gallery/Part_1{/gallery}

{gallery}articles/2015-2016/Filiki_anametrisi_me_Panathinaiko/Gallery/Part_2{/gallery}

{gallery}articles/2015-2016/Filiki_anametrisi_me_Panathinaiko/Gallery/Part_3{/gallery}