Ευχαριστούμε θερμά τον απόφοιτό μας, Παπαδημητρίου Άρη, για τη μοναδική του ερμηνεία στη φετινή Τελετή Αποφοίτησης.

Ο Άρης αποφοίτησε από το Σχολείο μας το 2000 και ξεκίνησε τις σπουδές του στη μουσική και την ηθοποιία στο Guildhall School of Music and Drama, ενώ συνέχισε σπουδάζοντας Biomechanics and Stanislavsky στην Ακαδημία Δραματικών Τεχνών στη Ρώμη και κατόπιν σε στούντιο στο Los Angeles. Ταυτόχρονα έκανε σπουδές στο κλασσικό και ροκ τραγούδι.

Στην τηλεόραση έπαιξε μαζί με τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο στο σήριαλ  Έρωτας όπως Έρημος, ενώ στο θέατρο έχει συνεργαστεί  με το Γιάννη Βούρο στο Madame Melville, με την Μπέτυ Λιβανού, και με τον Δημήτρη Λιγνάδη στη Φαίδρα, με την Καρυοφυλλιά  Καραμπέτη.

Το 2011 έπαιξε τον Ερμή στον Προμηθέα Δεσμώτη, που παρουσιάστηκε στην επαναλειτουργία του αρχαίου θεάτρου της Περγάμου, για πρώτη φορά μετά από 2500 χρόνια.

Τέλος το περασμένο καλοκαίρι τραγούδησε στο Θέατρο Ηρώδου του Αττικού στο sold out κονσέρτο Mediterranea σαν guest των Μάριου Φραγκούλη και Γιώργου Περρή.

Απολαύστε τον!

{source}<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/jAd_i4buZsA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>{/source}