Το σχολικό έτος με την ολοκλήρωση της κατάθεσης των μηχανογραφικών των μαθητών της Γ’ Λυκείου έληξε και επισήμως.

Έτσι, ξεκινά για όλους μας μια περίοδος κατά την οποία θα αφήσουμε πίσω μας τη χειμερινή καθημερινότητα και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για μια πιο δυναμική επάνοδο τον Σεπτέμβριο!

Με το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς δράττουμε της ευκαιρίας να ευχαριστήσουμε εσάς, τους μαθητές μας και τους γονείς τους, γιατί μας στηρίξατε καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς μας για τη γνωστική, ηθική και πνευματική οχύρωσή σας.

Ήσασταν δίπλα μας σε όλες τις επιλογές μας και θεωρούμε ότι έτσι, καταφέραμε να παρουσιάσουμε και φέτος αξιόλογο έργο. Ήταν σημαντική η παρουσία μας σε πολιτιστικά έργα μεγάλης εμβέλειας που συν-απολαύσαμε, ήταν έντονη η κινητικότητα και παρουσία μας σε εκπαιδευτικά προγράμματα και εκπαιδευτικές εκδρομές, ενώ συμπαρασταθήκαμε και πάλι στη μεγάλη προσπάθεια των μαθητών μας σε οποιεσδήποτε εξετάσεις, ελληνικές ή ξενόγλωσσες, έλαβαν μέρος.

Συγχαίρουμε δε, θερμά όλους για τις διακρίσεις, αλλά και για την προσπάθειά τους. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συμμετοχή σας στην ιστοσελίδα μας και για τα καλοπροαίρετα σχόλιά σας στον λογαριασμό μας στο κοινωνικό δίκτυο του facebook, μέσα από το οποίο ερχόμαστε σε στενότερη επαφή έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και να συνομιλήσουμε διαδικτυακά!

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην αναγνωρίσουμε ότι με την προτίμησή σας στα εκπαιδευτήριά μας, υποστηρίξατε το έργο μας, το οποίο σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε από Σεπτέμβριο με αμείωτο ενδιαφέρον και κέφι.

Καλό σας καλοκαίρι!!!